Foci

Nem született gól Szombathelyen

Az alsóházi rangadón az egyszer jobb, egyszer rosszabb arcát mutató Haladás a kiesőzóna közelében lévő Kaposvárt fogadta azt OTP Bank Ligában.

Mindkét együttesre ráfért volna egy siker, hiszen a Kaposvár és a Haladás is elmúlt öt meccséből három pontot szerzett. A győzelmi kényszerben focizó felek azonnal egymásnak is estek, helyzet helyzetet követett az első félidőben, de a legkomolyabb ziccerig 18 percet kellett várni.

Ekkor Oláh próbálkozhatott kétszer is, de a hazaiak kapusa hárított, majd a másik oldalon Kenesei bombázott az oldalhálóba, a félidő zárásaként pedig közelről a hálóőrbe lőtt.

A szünet után méginkább visszaesett a helyzetek száma, és a csatárok pontossága is tovább csökkent. A Haladás számára egyedül az jelenthetett reményt, hogy a 79. percben Pedro második sárgája után mehetett zuhanyozni. A hazaiak azonban nem tudtak élni a lehetőséggel, tegyük hozzá, Halmosi a 93. percben nem talált be az üres kapuba.

Így maradt a gólnélküli döntetlen Szombathelyen.

Eredmény – OTP Bank Liga, 10. forduló
Szombathelyi Haladás – Kaposvári Rákóczi 0-0

Haladás: Rózsa – Schimmer, Korolovszky, Guzmics, Rajos(Radó, a szünetben) – Nagy D. (Andorka 76.), Nagy G., Iszlai, Halmosi, Búrány (Devecseri 63.), Kenesei Vezetőedző: Artner Tamás.

Kaposvár: Hajdúch – Okuka, Bank, Hegedűs, Jánvári – Balázs, Safaric(Zámbó 91.), Pedro, Pavlovic – Oláh (Horváth T. 82.), Haruna (Diallo 86.) Vezetőedző: Prukner László.

Sárga lap: Halmosi (25.), Nagy G. (39.), ill. Pedro (54.), Bank (62.), Hajdúch (89.)

Piros lap: Pedro (79.)

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik