Foci

Kolarov és a City elintézte a Sunderlandet

alexander kolarov (alexander kolarov, manchester city, sunderland)
alexander kolarov (alexander kolarov, manchester city, sunderland)

Az angol Premier League-ben a bajnok Manchester City 3-0-ra verte Martin O'Neil együttesét.

Elég egyoldalú meccset játszott a Manchester City és a Sunderland a Premier League szombati játéknapjának nyitómérkőzésén. A bajnok Cityben Alexander Kolarov volt a hős.

A szerb védő előbb az 5. percben gyönyörű szabadrúgásgóllal jelentkezett: olyan irányban rúgta el a labdát a sorfal mellett a kaputól 20 méterre, hogy a vendégek kapusának esélye sem volt védeni a váratlan lövést.

A Manchester City másik főszereplője címre ezúttal is Joe Hart futott be, mint ahogyan a Dortmund elleni szerdai BL-találkozón is: a válogatott kapus ugyanis a Sunderland kevés, ám egyben veszélyes próbálkozását bravúrosan hárította.

Balotelli helyett a második félidő elején Agüero érkezett a pályára, az olasszal ellentétben az argentin igen hatékony volt: alig pár perccel később kapásból vágta a kapuba a már említett Kolarov labdáját.

Aztán a végén még jött egy újabb szabadrúgásgól, a 16-os oldalvonalától 3 méterre állt le a labda, Millner rúgta el onnan, éppen Mignolet kapus feje fölé, a hálóba.

Győzött a bajnok, a Sunderland elszenvedte első vereségét a bajnokságban (eddig 1 győzelem és 4 döntetlen volt a mérlege).

Eredmény – angol labdarúgó-bajnokság
Manchester City – Sunderland 3-0 (1-0)
gólszerzők: Kolarov (5.), Agüero (60.), Milner (90.)

Videó – a találkozó összefoglalója:

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik