Foci

Gera is gólt lőtt a győzni tudó West Bromban

gera zoltán (ingyenes, gera zoltán, )
gera zoltán (ingyenes, gera zoltán, )

A Premier League hatodik fordulójában 3-2-re nyert a West Bromwich Albion a QPR ellen, a magyar középpályás is eredményes volt.

A Chelsea egy éve teljesen más dimenzióban és felfogásban játszik, mint annakelőtte, így senkit nem lepett meg, hogy a Norwich bár vezetett kettejük szombati bajnokiján, a 31. percben már 3-1 volt a londoniaknak.

Ellentmondást nem tűrően és hatalmas önbizalommal fociznak a kékek, Roberto Di Matteo menedzser pedig lazán, nyugodtan rágózik a kispadon. Torres egyenlített, Lampard növelte az előnyt, majd az új szuperigazolás, a belga Hazard lőtte a harmadik Chelsea-gólt.

A West Bromban kezdőként kapott lehetőséget Gera Zoltán, és ha már ott volt, a 22. percben betalált a Queens Park Rangers kapujába, ezzel lett 2-0 az állás.

Még tudott az első félidőben szépíteni Mark Hughes együttese, de egyenlíteni, netán fordítani nem, sőt, a végén még Mulumbu is betalált a birminghamiektől, így az újabb londoni gól megint csak szépítésre volt elég. Gera végigjátszotta a meccset, amely után a QPR menedzsere nagyon nehéz helyzetbe került.

A Reading 2-0-ra vezetett idegenben a Swansea ellen, de a hazaiak egyenlítettek. A Wigan vezetett az Everton ellen, de végül meg kellett elégednie az egy ponttal.

Eredmények – angol bajnokság

Chelsea – Norwich City 4-1 (3-1)
gólszerzők: Torres (14.), Lampard (22.), Hazard (31.), Ivanovic (76.), illetve Holt (11.)

Swansea – Reading 2-2 (0-2)
gólszerzők: Michu (71.), Routledge (78.), illetve Pogrebnyak (31.), Hunt (44.)

West Bromwich Albion – Queens Park Rangers 3-2 (2-1)
gólszerzők: Morrison (5.), Gera (22.), Mulumbu (85.), illetve Taarabt (35.), Granero (90+2)

Wigan – Everton 2-1 (2-1)
gólszerzők: Kone (10.), Di Santo (23.), illetve Jelavic (11.)

Videó – a Chelsea meccsének összefoglalója:

Videó – Gera gólja 0:30-nál:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik