Foci

Elrontották Del Piero debütáló meccsét

alessandro-del-piero(210x140)(1).jpg (alessandro del piero, )
alessandro-del-piero(210x140)(1).jpg (alessandro del piero, )

A Sydney FC 2-0-ra kikapott a Wellington vendégeként az ausztrál labdarúgó-bajnokság nyitófordulójában. Alessandro Del Piero kezdőként végig a pályán volt.

Ugyan az eddigi 91 válogatottsága alatt már megszoktuk Alessandro Del Pierón a kék mezt, azért a Sydney FC világoskék dressze még egy kicsit furán festett a Juventust a nyáron 19 esztendő után elhagyó klasszison. Ausztráliában pénteken rajtolt el a bajnokság, a Sydney pedig magyar idő szerint szombaton délelőtt látogatott a Wellingtonhoz.

Del Piero természetesen a kezdőben kapott helyet a nyitófordulóban, a támadósor közepén szavazott neki bizalmat Ian Crook. Az olasz veteránnak volt pár bíztató megmozdulása a meccsen, azonban ez a mérkőzés csak Alex debütálása miatt szólt a Sydneyről, a Wellington lefocizta ellenfelét a pályáról. A hazaiak végig nyomtak az összecsapáson, tulajdonképpen csak saját pontatlanságuknak köszönhették, hogy sokáig nyílt volt az összecsapás.

Huysegems még az első felvonás hajrájában lőtt gólt ballal, Fenton pedig egy bevetődő fejessel döntötte el a három pont sorsát a 75. percben. A Sydney ugyan a végéig próbálkozott becsülettel (Del Pierónak volt egy mellészálló tekerése és egy jó kiugratása), azonban a vendégeknek ezen az „estén” nem osztottak lapot, a Wellington 2-0-ra nyert Del Piero debütáló meccsén.

Eredmény – A-League
Wellington – Sydney FC 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Hoysegems (44.), Fenton (75.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik