Foci

A technika ördöge hiúsította meg a szuperrangadót

brazil-valogatott(960x640)(1).jpg (brazil válogatott, brazília)
brazil-valogatott(960x640)(1).jpg (brazil válogatott, brazília)

Elmaradt az argentin és a brazil labdarúgó-válogatottak barátságos mérkőzése, mivel a Resistenciában található stadionban gondok akadtak a világítással.

A 2014-es világbajnokságnak otthon adó Brazília, valamint Argentína egy kétrészes felkészülési sorozatot ötölt ki korábban, amelynek a Superclasico de las Americas nevet adta. A párharc első felvonását már meg is rendezték két hete, akkor a selecao 2-1-re nyert hazai pályán.

Az argentinoknak itt lett volna a lehetőség a javításra, azonban a magyar idő szerint csütörtök hajnalra kiírt mérkőzés technikai okok miatt elmaradt. A Resistancia városban található Estadio Centenario stadion lelátóján hiába jelent meg 25 ezer ember, az égőtesteknek mindössze a fele működött csak, így a találkozó chilei játékvezetője úgy döntött, így nem lehet mérkőzést rendezni.

„Megkérdeztem a két kapus, mi a véleményük, ők pedig azt mondták, nem látnak rendesen. Mivel semmi arra utaló jel nem volt, hogy itt hamarosan fényár lesz, így le kellett fújni a meccset. Korábban még sosem történt velem hasonló” – mondta Enrique Osses, a sípmester.

A két nemzeti csapatban a hazájukban játszó spílerek szerepeltek volna, így hazai oldalon Lisandro Lopez, a vendégeknél Neymar és Leandro Damiao lettek volna a húzónevek.

Legutóbb Spanyolországban is a világítás hiánya miatt hiúsult meg egy mérkőzés, igaz a Rayo Vallecano stadionjában a szurkolók szabotálták a Real Madrid elleni összecsapást. Azt a találkozót egy nappal később meg tudták rendezni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik