Foci

Puyol csak két hónapot hagy ki a nagy esés miatt

A Barcelona védője a Benfica elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen esett rá a karjára, sérülése még komolyabbnak tűnt.

A balszerencsés csapatkapitány legutóbb térdproblémája miatt hagyott ki bő két hetet, majd visszatérő meccsén – melyet a katalánok 2-0-ra megnyertek Lisszabonban – egy fejelés után olyan szerencsétlenül ért földet, hogy kificamodott a könyöke.

„Jó napot mindenkinek, a nap mindig újra kisüt, köszönöm az üzeneteket!” – írta reggel Twitter-oldalán a 34 éves hátvéd a kórházban, ahol megfigyelésre benn tartották.

A világbajnok Carles Puyol idén már többször kényszerült pihenőre. Előbb májusban, akkor meg is kellett műteni a jobb térdét, emiatt nem lehetett ott a nyári Európa-bajnokságon, amelyet a spanyol válogatott nélküle is megnyert. Az új idény elején pedig, alighogy felépült járomcsontsérüléséből, meghúzódott a keresztszalagja a bal térdében.

Tito Vilanova vezetőedző nem lesz könnyű helyzetben a védelem összeállításakor a vasárnapi El Clásico, a Real Madrid elleni bajnoki csúcsrangadó előtt, mivel Gerard Piqué lábsérülés miatt két hete nem játszott. Így vélhetően a nemrég érkezett Alex Song és az eredetileg középpályás Javier Mascherano szerepel majd hátul a Barcában.

Videó – a sérülés még egyszer:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik