Foci

Mourinho a legjobb edző – Ramos

Sergio Ramos, a Real Madrid világ- és Európa-bajnok futballistája cáfolta azokat a sajtóhíreket, melyek szerint megromlott volna a viszonya José Mourinhóval, a gárda portugál vezetőedzőjével.

A Marca című napilap beszámolója szerint a védő vasárnap, a Deportivo La Coruna ellen 5-1-re megnyert bajnoki második félidejére úgy futott ki a pályára, hogy két mez volt rajta, az alul lévőn pedig csapattársának, a német Mesut Özilnek a száma volt látható. A Marca szerint Sergio Ramos ezzel jelezte nemtetszését José Mourinho felé, amiért az elmúlt időszakban többször is kritizálta a játékmestert, akit a félidőben le is cserélt.

“Szeretnék tisztázni néhány dolgot, mielőtt még hazugságok látnának napvilágot. Mesut jó barátom, és megígértem neki, hogy az első gólomat ebben a szezonban neki fogom ajánlani – írta Ramos Twitter-oldalán –  Jó a kapcsolatom Mourinhóval, minden döntését tiszteletben tartom, ő a legjobb edző.”

A címvédő Real Madrid hat fordulót követően a hatodik helyen áll a Primera Divisiónban, lemaradása nyolc pont a listavezető Barcelonával szemben, ráadásul vasárnap este éppen a Camp Nou Stadionban vendégeskedik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik