Foci

Kikapott a futsal-válogatott

A lengyelek elleni 5-3-as győzelem után a torna favoritjának számító csehek ellen folytatta szereplését Frank Tamás együttese a puhói viadalon.

Az első félidőben a cseh válogatott irányított, de egy kontra végén Rábl János a magyar csapatnak szerzett vezetést. A szünet előtt nem sokkal egy megpattanó labda a magyar kapuban kötött ki, ezzel lett 1-1 a félidő – írja az mlsz.hu oldal.

A második játékrész is cseh fölényt hozott, ezúttal azonban már gólokban is megmutatkozott az ellenfél nagyobb rutinja. A mieink 2-1 és 3-1 után is elrontottak néhány nagyobb helyzetet, így a szoros végjáték helyett a kapusukat lehozó csehek lőttek gólt, majd a hajrában egy büntetőből alakult ki az 5-1-es végeredmény.

“A csehek az utóbbi években rendre legyőztek bennünket, és ezúttal is dinamikusabbak, gyorsabbak voltak nálunk” – mondta a lefújás után Frank Tamás. “A profi játékosokat felvonultató ellenfél végig dominálni tudott, de miután a második félidőben hátrányba kerültünk, kijöttünk a szorításból, és több gólszerzési lehetőségünk is volt. Nálunk a második sor nemzetközi szinten tapasztalatlan játékosokból állt, és ez meglátszott a pályán, az újak még nincsenek hozzászokva a nemzetközi szinthez.

Előzetesen sem vártam győzelmet, inkább a szoros mérkőzésben bíztam, ezúttal azonban csak harminc percig sikerült tartanunk az ellenfelet, a végére elfáradtunk, ekkor kijött a tudásbeli különbség”.

 


Ajánlott videó

Olvasói sztorik