Foci

A pokol bugyrai után nyert a Barcelona

fabregas (fabregas)
fabregas (fabregas)

A 89. percben még a Sevilla vezetett a spanyol labdarúgó-bajnokság rangadóján, mégis a Barcelona nyerte meg a mérkőzést.

A Sevilla nem rossz csapat, ezt tudhatta az eddig hibátlan, ám sokszor nem meggyőző játékkal előrukkoló Barcelona is. Már csak azért is, mert Trochowski góljával korábban a Real Madridot is megverte az ellenfél.

Mit ad ég, megint Trochowski szerezte az első gólt, sőt, a félidő után azonnal Negredo is betalált, így a 48. percben már 2-0 volt a hazaiak előnye. Nem játszott jól a Barca, a hazaiak az első 45 percben is több helyzetet alakítottak ki.

Fabregas jelezte először, hogy a csapat nem akarja vesztesen elhagyni a pályát, az 53. percben távolról volt eredményes. A középpályás volt a főszereplő később is, ugyanis Medel szabálytalansága után Jászai Mari-díjas alakítással kicsikarta a kiállítást, így 20 percig emberelőnyben játszhatott a vendégcsapat.

Ennek előbb a 89. percben lett eredménye: Messi passzát, amely előtt kezezés történt, Fabregas a kapuba emelt. És még nem volt vége, a 93. percben Messi újabb passza után David Villa volt eredményes.

Játékvezető segítséggel nyerte tehát meg a meccset a Barcelona.

Eredmény – spanyol bajnokság
Sevilla – Barcelona 2-3 (1-0)
gólszerzők: Trochowski (26.), Negredo (48.), illetve Fabregas (53., 89.), Villa (93.)
piros lap: Medel (72., Sevilla)

Videó – a találkozó összefoglalója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik