Foci

Horváth Ferenc megtanítaná, bárki ellen lehet nyerni

horváth ferenc (kte, kecskeméti te, kecskemét, horváth ferenc)
horváth ferenc (kte, kecskeméti te, kecskemét, horváth ferenc)

A Kecskemét frissen kinevezett vezetőedzője győztes csapatot varázsolna az eddig bukdácsoló lilákból.

A Szigetszentmiklóstól érkező egykori válogatott csatár érkezése után már meg is tartotta első edzését, így pénteken már a kecskemetite.hu-nak nyilatkozott az együttes teljesítményét illetően.

“Nem egyszerű így beugrani, hogy az ember egy nappal a mérkőzés előtt érkezik. Úgy látom a játékosok éhesek a sikerre, ebben eddig nem nagyon volt részük. Remélem megértették, hogy innentől nem pontot, hanem pontokat kell szerezni. Azon leszek, hogy ez működjön” – mondta Horváth, aki a támadófocira helyezi majd a hangsúlyt Kecskeméten.

“Az a szerethető csapat amelyik nyer, és ha ezen múlik akkor szeressenek minket azért mert nyerünk. Azt nem tudom megígérni, hogy egyből helyreáll a rend, de mivel szenvedélyes ember vagyok azt igen, hogy a csapatom is ilyen lesz. 11 olyan ember lesz a pályán, akik mindenféleképpen nyerni akarnak bárhol és bárki ellen… Elmondtam nekik, hogy most sürgősen forradalmat kell csinálnunk ahhoz hogy az eredmények jöjjenek. A játékosoknak újra meg kell tanulniuk nyerni, hiszen most hozzászoktak a gyenge szerepléshez. Célként azt tűzöm ki, hogy lássam azt hogy mindenki megszakad a pályán a sikerért és induljunk meg felfelé, hiszen nagyon rossz ilyen helyen állni.”

A Kecskemét szombaton lép pályára az OTP Bank Ligában: a sokkal acélosabb Budapest Honvéd látogat a lilákhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik