Foci

A Loki feljött a második helyre

loki,hali (loki, hali, )
loki,hali (loki, hali, )

A DVSC-TEVA 2-0-ra győzött a meccset tíz emberrel befejező Haladás ellen az OTP Bank Liga 9. fordulójában.

A Debrecen győzelmi kényszerben fogadta a Szombathelyi Haladást, és a bajnok Loki egyáltalán nem számíthatott könnyű meccsre, elvégre az előző fordulóban a Hali az akkori listavezető MTK-t tanította móresre, Kondás Elemér csapata viszont kikapott Egerben.

A bajnok az előzetes várakozásoknak megfelelően rötön átvette a kezdeményezést, de a vezető gól csak az első félidő hajrájában született meg, Rezes egy jó csel és Sidibével történt összjáték után a visszakapott labdát futtából küldte a kapuba.

A fordulás után a Hali kezdett megához térni, és több ígéretes akciót vezetve egyre közelebb került az egyenlítéshez. Ez azonban a 72. percben a szinte lehetetlen kategóriába került.

Fehér Zoltán tíz másodperces ámokfutása alatt előbb Szakályt próbálta meg lerántani, majd arcba ütötte Varga Józsefet, amiért Iványi Zoltán felmutatta neki a pirosat.

Ezzel a szombathelyi remények elszálltak, főleg, mitán a becserélt veterán szélső, Dombi Tibor látványos labdakezelés után beadott labdáját, amit Kulcsár Tamás közelről továbított a kapuba.

A hajrában a Szombathely begyűjtött még két sárgát, de többre nem futotta. A Loki 2-0-ra győzött, és a mlt héten még első MTK-t megelőzve feljött a Győr mögé a második helyre.

A másik szombat délutáni mérkőzésen a Kaposvár gólnélküli döntetlen játszott az Egerrel. Vrucina kiállítása miatt a Kaposvár a második félidőt emberhátrányban játszotta végig.

Eredmények – OTP Bank Liga, 9. forduló

DVSC-TEVA – Haladás 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Rezes (38.), Kulcsár (81.)
Piros lap: Fehér Z. (72.)

Kaposvár-Haladás 0-0
Piros lap:
Vrucina (44.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik