Foci

Megmozdult a nép Huszti válogatottsága érdekében

huszti szabolcs (huszti szabolcs, )
huszti szabolcs (huszti szabolcs, )

Facebook-közösség alakult a jelenleg legjobb formában lévő labdarúgó válogatottbeli reaktiválása érdekében

Amióta Huszti Szabolcs elhagyta a Zenitet, és visszaköltözött előző klubjához, a Hannoverhez, hatalmasat fordult vele a világ. Ugyan amikor játéklehetőséget kapott az orosz csapatnál, akkor is többnyire jól ment neki, mégis összességében elmondható, a Zenitben eltöltött három év a kevés számú meccs miatt nem volt számára sikertörténet.

Viszont az orosz bajnokság erejét jelzi, hogy a ballábas játékos sokat profitált az elmúlt időszakból, érettebb, jobb játékos lett. Elég, ha csak az utóbbi hetek címeit nézzük – Huszti ismét varázsolt, vagy Huszti volt a hétvége legjobbja, vagy A szurkolók szerint is Huszti az ász. Amellett, hogy jelenlegi vezeti a Kicker játékosrangsorát és munkáltatója, a Hannover is örül, a játékos bombaformájának leginkább a magyar válogatott látná hasznát.

Fájdalom, Huszti még 2010-ben összerúgta a port Egervári Sándorral, mivel nyíltan kritizálta a kapitány válogatási elveit, majd ezt követően lemondott a válogatottságról. Most viszont egyre többen hangoztatják, szükség lenne rá. A szurkolók a facebookon „Husztit a válogatottba” címen már egy oldalt is létrehoztak, ahol arra kíváncsiak, mekkora a játékos támogatottsága.

A kapitány többször hangoztatta, Husztit nem ő küldte el a válogatottól, így az első lépést a játékosnak kell megtennie. A Sport24 szavazásán Ön is leteheti voksát abban a kérdésben, kinek kellene kezdeményeznie a Huszti reaktiválásához elengedhetetlenül szükséges párbeszédet!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik