Foci

Sisa: Korrekt Rudolftól, hogy elismeri a lemaradását

rudolf gergely (rudolf gergely, )
rudolf gergely (rudolf gergely, )

A Diósgyőri VTK mestere, Sisa Tibor az Orosháza elleni Magyar Kupa-mérkőzés után nyilatkozott Rudolf Gergely helyzetéről.

Hetekkel ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy Rudolf Gergely nem a Vidoetont, és nem a Győrt válaszotta, hanem Miskolcra tette át székhelyét.

A válogatott labdarúgó azonban nincs jó formában, így ő is kérte, hagy zárkózzon fel a többiekhez, és ne küldje őt egyelőre pályára Sisa Tibor.

A tréner most azonban a boon.hu-nak nyilatkozva elmondta, bár nagy Rudolf lemaradása, azért reméli, a Ferencváros elleni hétvégi bajnokin egy pár percre bevethető lesz.

“Én is szeretném látni vasárnap a zöld gyepen. Sok mindentől függ, nagyon bízom, hogy a csapattal együtt fog edzeni. Tényleg nagyon komoly lemaradása van, ami azért korrekt tőle is, hogy ezt ő is elismeri. Tudjuk hogy milyen minőségű játékos, úgy gondolom, hogy azt a munkát, amit mi szeretnénk azt ő fel fogja venni, csak tényleg idő kérdés ez. Van benne rizikó, így is, úgy is, ha ugye nem játszatjuk, vagy ő esetleg nem akar játszani, akkor mindenki hiányolni fogja, természetesen én is, ez nem is kérdés. Ha viszont játszik, és rásérül, akkor még nagyobb kiesés van. Nagyon át kell gondolni majd, és esetleg egy orvosi stábnak is segítséget kell nyújtania ebben. De nagyon bízom benne, ha rövid időre is, de bevethető lesz a hétvégén. De nem akarom a terhet rátenni, figyelembe fogom venni az ő véleményét” – mondta Sisa.

A DIósgyőr egyébként a kupában 7-0-ra nyert az Orosháza vendégeként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik