Foci

Őrzi második helyét az Atlético

atletico madrid, falcao (atletico madrid, falcao, )
atletico madrid, falcao (atletico madrid, falcao, )

A spanyol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának zárómérkőzésén az Atlético Madrid 4-2-re nyert a meccset kilenc emberrel befejező Betis ellen.

Nem szokatlan a Primera Divisionban, hogy a tabella első helyén egy katalán, míg a másodikon egy madridi alakulatot találunk, de idén meglepetés, hogy nem a Real, hanem az Atletico van az ezüstérmes pozíciójában a Barcelona mögött.

Ezt a helyet akarták megtartani Falcaóék a Betis elleni idegenbeli meccsen.

A találkozó első félidejében szép számmal jegyezhettünk fel helyzeteket, amikből hármat gólra is váltottak a csapatok. A 25. percben Agra ért bele egy jobbról belőtt labdába, ami így a gólvonal mögött kötött ki (1-0).

Sokat nem kellett várni az egyenlítésre, szinte a középkezdés után a kolumbiai gólgyáros Falcao mattolta Barriagát, majd a játékrész hosszabbításában Juanfran saját kapujába talált be (2-1).

A szünetet követően a játékvezető kiállította Perquist a hazaiaktól, és mivel a játékos saját büntetőterületén belül szabálytalankodott, tizenegyest rúghatott az Atletico, amit Falcao nem is hibázott el. Costa révén viszont már a vezetést is átvették a vendégek, ugyanis a labdarúgó egy szöglet után közelről pofozta a labdát a hálóba (2-3).

A meccs záróakkordjaként Garcia, a 92. percben tudott eredményes lenni, de tegyük hozzá, ekkor már csak kilencen voltak a pályán a sevillaiak, hiszen Campbell a 78. percben második sárgája után mehetett zuhanyozni.

Győzelmével továbbra is második az Atletico, kétpontos hátrányban a Barca mögött.

Videó – csak összejött a siker a madridiaknak:

Eredmény – Primera Division, 5. forduló
Real Betis – Atlético Madrid 2-4 (2-1)
Gólszerzők: Agra (26.), Juanfran (45+2.-öngól) illetve Falcao (28., 48.-büntetőből), Costa (55.), Garcia (92.)
Piros lap: Perquis (47.), Cambell (78.)

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik