Foci

Messi keresetben is az élre tör

lionel-messi(1)(960x640).jpg (lionel messi)
lionel-messi(1)(960x640).jpg (lionel messi)

Lionel Messi éves fizetése a hírek szerint már évi 18 millió euró, ezzel pedig a világ második legjobban fizetett labdarúgójává lépett elő.

Az utóbbi hetek egyik legnagyobb port kavaró sztorija volt Cristiano Ronaldo madridi boldogtalansága. A portugál klasszis saját állítása szerint szakmai okok miatt volt elkámpicsorodva, azonban több lap is megszellőztette, hogy nagy valószínűséggel a pénz állhat a háttérben.

A lista szerint ugyanis Ronaldo „csak” a tízedik legjobban kereső labdarúgó a maga évi 10 millió eurós gázsijával, közvetlenül előtte nagy riválisa, Lionel Messi állt 10,5 millióval. Nem véletlen a múlt idő, ugyanis a spanyol As értesülései szerint az argentin labdazsonglőr fizetése szép csendben majdnem duplájára emelkedett Barcelonában, így évente már 18 milliót tehet majd zsebre a háromszoros aranylabdás. (És ebben nincsenek benne a reklámszerződésekből származó bevételek, melyekkel nagyjából 33 millióra rúg a jövedelme.)

Ezzel óriásit ugrott előre a pénzügyi rangsorban, éves kereset tekintetében csak az Anzsi alkalmazásában álló Samuel Eto’o előzi meg a maga évi 20 milliójával. A második most már Messi, a harmadik pedig a PSG nyári szerzeménye, Zlatan Ibrahimovic 14,5-el.

A kérdés már csak annyi, hogy vajon mit szól majd mindehhez Cristiano Ronaldo?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik