Foci

Már árulják a magyar–török meccs jegyeit

Akár 38 ezren is lehetnek a Puskás Ferenc Stadionban a második hazai világbajnoki selejtezőn.

Még nem tudni, mennyire vette el a magyar szurkolók kedvét a kilátástalan és elkeserítő játék, amelyet a hollandok ellen mutatott be a magyar válogatott.

Ez majd a következő hazai vb-selejtezőn, október 16-án dől el, akkor fogadjuk a török válogatottat. Az MLSZ keddtől már árulja a jegyeket, amelyeket ezúttal is az IBUSZ irodáiban lehet megvásárolni. A legolcsóbb 3500 forintba kerül, de akadnak kedvezmények a gyermekek részére, ők már 1500 forintért is bejuthatnak csoportosan a találkozóra.

Amint arról írtunk, megerősítették az illetékesek a Puskás Ferenc Stadion középső lelátóját, így azt is megnyitják majd a látogatók számára, azaz 38 ezer fő befogadására képes már a létesítmény.

A jegyárak:

C bal, S jobb, T bal, T jobb, U bal, U jobb szektorok: 3500 forint
C jobb, D bal, P jobb, R bal, R jobb, S bal, IX jobb, X jobb szektorok: 4500 forint
F bal, F jobb, VIII bal szektor 5500 forint
G bal, G jobb, N bal, N jobb szektorok: 6500 forint
H bal, H jobb, M bal, M jobb, VII bal szektorok: 7500 forint
J bal, L jobb szektorok: 9000 forint
K bal, K jobb szektorok: 12 000 forint
VII jobb (BUSINESS VIP): 30 000Ft

A G bal, G jobb, H bal, H jobb, J bal, L jobb, M bal, M jobb és N bal szektorokba szóló jegyekre diákigazolvánnyal 50 százalékos kedvezmény jár. Csak a diákigazolvány tulajdonosa veheti igénybe a kedvezményt, és csak a saját jegyére. A stadionba való belépésnél az érvényes jeggyel együtt az érvényes diákigazolványt is fel kell mutatni!

Az “A jobb” és a “B bal” szektorban gyerekszektort alakítanak ki, ide iskolák, egyesületek válthatnak belépőt 14 évnél fiatalabb gyerekek részére. Minden 9 gyerek után 1 felnőtt kísérő kötelező (a jegy 1.500 Ft a gyerekeknek és a kísérőknek egyaránt). Minimum 10 db, maximum 50 db ilyen kedvezményes jegyet válthat egy iskola vagy egyesület. A csoportok számára a buszparkolási igényt kérik jelezni.

A buszok parkoltatását nem a stadionban, hanem a Felvonulási téren (az Ajtósi Dürer út felőli részén) tudják biztosítani. Csak azok a buszok parkolhatnak ebben az elkülönített parkolóban, amelyek akkreditációval rendelkeznek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik