Foci

Egy tucat győri gól Babóton

A Győri ETO labdarúgócsapata 12-0-ra nyert a Babóti SE vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójában. Hárman is mesterhármast lőttek.

Ugyan kissé tartalékosan lépett pályára a megye II.-es ellenfél otthonában, azonban így sem volt kérdéses, hogy az OTP Bank Ligát vezető Rába-parti együttes számít a találkozó esélyesének. Ennek megfelelően már a 10. percben megszerezte a vezetést Pintér Attila csapata, az összességében három találatig jutó Dudás Ádám kezdte meg a gólgyártást.

Rajta kívül még Nemanja Andric, valamint a csereként beálló Rati Aleksidze is triplázott, illetve Völgyi, Nicorec és Dina is betalált, a vége így 0-12 lett, a Győr magabiztosan lépett tovább a következő körbe.

A Pápa is gólparádét rendezett, a Lombard a megye I.-ben szereplő Tapolca otthonában aratott 9-0-s győzelmet. A vendégek már 45 perc után öt góllal vezettek. Simon András és Seye is duplázni tudott.

Leginkább a másodosztályú Vasas izzadt meg kedden délután, az angyalföldiek csak 2-1-re nyertek az NB III.-as Pénzügyőr elleni találkozón. A piros-kékek a Győrhöz és a Pápához hasonlóan szintén továbbjutottak.

Eredmények – Magyar Kupa, 2. forduló

Babóti SE (megye II.) – Győri ETO (NB I.) 0-12

Tapolca (megye I.) – Lombard Pápa (NB I.) 0-9

Pénzügyőr SE (NB III.) – Vasas (NB II.) 1-2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik