Foci

Tizenegy góllal hangolt a BL-re az MTK

A női labdarúgó NB I hatodik fordulójában a bajnok MTK Hungária Vasboldogasszonyban, a Páter Fit-Well Nagypáli vendégeként győzött 11-0-ra.

Turtóczki Sándor csapata a Vágó Fanny (4), Pádár Anita (2), Zágor Bernadett (2), valamint Nagy Lilla, Papp Dóra és Palkovics Nóra találataival kiharcolt sikerrel hangolt a csütörtöki Bajnokok Ligája-mérkőzésére.

A Hidegkuti Stadionban, 18 órakor kezdődő mérkőzésen Európa egyik legjobb csapata, a svéd WFC Malmö lesz a kék-fehérek ellenfele. A Sport24 bő terjedelemben számol majd be a meccsről.

Az MTK-hoz hasonlóan idegenben győzött, és pontveszteség, valamint kapott gól nélkül áll a tabellán a Viktória Trend Optika FC. A szombathelyiek Rákospalotán nyertek, a vártnál kisebb különbséggel, 1-0-ra.

A forduló előtt még pontveszteség nélkül álló Hegyvidék SE az Astránál vendégeskedett. A hazaiak érettebben, jobban játszottak, bár a góljaikat jó egyéni teljesítményeknek köszönhetően szerezték. Az Astra megérdemelten győzött 4-1-re, de dicséri az újonc vendégeket, hogy a második félidőben egyenrangú partnerei voltak a tavalyi bronzérmesnek.

Eredmények – női labdarúgó NB I.
BNLC-Csepel – Nyíregyháza Spartacus 2-1
Páter Fit-Well Nagypáli – MTK Hungária 0-11
Astra-Bíró-Kert FC – Hegyvidék SE 4-1
1. FC Femina – Viktória Trend Optika FC 0-1
Újpesti TE – Szegedi AK-Boszorkányok 2-0

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik