Foci

Még keresi edzőjét a Kecskemét

Egyes források Horváth Ferencet tartják a legesélyesebbnek a KTE kispadjára, de a klubigazgató nem zárta ki külföldi tréner szerződtetését.

A Pápa elleni hazai vereség után mondott le a Kecskeméti TE-Phoenix Mecano vezetőedzői posztjáról Török László. Utódja még nem ismert, egyelőre Szabó István pályaedző edzi a csapatot.

A KTE vele is kikapott Újpesten, Sallói István klubigazgató a DigiSport Reggeli Start című műsorában már a lehetséges utódról beszélt.

„A legjobb alternatíva elment sajnos Paksra… Mondtam is viccesen Tomislav Sivicnek, amikor a napokban találkoztunk, hogy kicsit elkapkodta ezt a lépést. Ez a hajó sajnos elment, ő tuti visszatérő lehetett volna. Elsősorban magyar edzőben gondolkodunk, de nincs kizárva a külföldi megoldás sem.

115 pro licences edző van idehaza, erről a listáról lehet választani, ráadásul a legtöbben dolgoznak, és nem nagyon mozdíthatóak. Ha külföldi edzőt választunk, mivel nem ismeri a mezőnyt, idő kell neki, és akár még nagyobb hátrányba is kerülhetünk. Itthonról nagyjából 15 edző maradt, most azon vívódik a tulajdonos, hogy inkább tapasztaltabb szakvezetőt válasszon, vagy felfedezzen valakit” – így Sallói.

A KTE-nek eddig 5 pontja van, csak egy győzelmet szerzett, Pécsen. A Nemzeti Sport szerint Horváth Ferenc, a Videoton és a Ferencváros egykori válogatott támadója lehet az utód.

Ő jelenleg Szigetszentmiklóson dolgozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik