Foci

Csalódott az angol kapitány Terry döntése után

Roy-Hodgson(210x140)(1).jpg (roy hodgson, )
Roy-Hodgson(210x140)(1).jpg (roy hodgson, )

Roy Hodgson, Anglia szövetségi kapitányának nincs más választása, mint tudomásul venni a válogatott oszlopának döntését.

Ahogyan arról a Sport24 elsőként beszámolt, visszavonul a válogatottságtól a Chelsea 31 éves védője, John Terry.

A játékos azért döntött így, mert méltatlannak érzi, ahogyan az FA, azaz az angol szövetség viselkedik vele a rasszista ügy kapcsán. Terry a QPR játékosára, Anton Ferdinandra tett rasszista megjegyzést, de a bíróság felmentette a vádak alól. Az FA hétfőn hallgatta volna meg Terry az ügyben.

„Szeretnék köszönetet mondani John Terrynek azért, amit a válogatottért tett, mióta én vagyok a menedzser. Élveztem a vele zajló jó kapcsolatot, szerettem vele dolgozni, elfogadom a döntését, de nagyon sajnálom egyben, hiszen egy nagyszerű játékossal kevesebb áll a rendelkezésemre. Minden jót kívánok neki a Chelsea-ben” – kommentálta Roy Hodgson szövetségi kapitány hétfőn a történteket.

A nap során az FA is kiadott egy közleményt: „A döntés után a szövetség szeretne köszönetet mondani azért az erőfeszítésért, amelyet John Terry az elmúlt évtizedben a válogatottért tett. Ez alatt a 78 alkalom alatt John Terry tudása legjavát adta.”

 

 


Ajánlott videó

Olvasói sztorik