Foci

Quagliarella volt a Juve nyerőembere

fabio quagliarella (fabio quagliarella, )
fabio quagliarella (fabio quagliarella, )

Az olasz bajnok 2-0-re győzte le a Chievót, míg a Parma az utolsó percben mentett pontot a Fiorentina ellen, egy három büntetőt hozó meccsen.

A Seria A 4. fordulójának szombati játéknapján először a Parma és a Fiorentina találkozott egymással. A lilák korán vezetést szereztek, ugyanis a 20. percben Roncaglia egy irgalmatlan nagy lövés után betalált, majd sokáig semmi.

A fordulást követően azonban akadt izgalom bőven, hiszen az 55. percben a Parma kihagyott egy büntetőt, majd ezt megtette a Fiorentina is a 88.-ban, egy buktatást követően, amiért a játékvezető kiállította Aleandro Rosit.

A 92. percben aztán megint tizenegyeshez jutottak a hazaiak kezezés miatt. A mészpont mögé ezúttal Valdes állt, és nem kegyelmezett, így pontot mentett a Parma.

A bajnok nem igazán tudott mit kezdeni a jól védekező Cheivóval, ugyanis csak egy lesgólra futotta az erejükből. Aztán a 63. percben megtört a jég, egy szöglet ugyanis teljesen üresen találta meg Fabio Quagliarellát, aki félfordulatból, kapásból juttatta a játékszert a hálóba.

Ötperc telt el, amikor a Bajnokok Ligájában a Chelsea ellen egyenlítő csatár megszerezte második találatát is: remekül hámozta át magát a védőjén, majd a tizenhatoson belül kilőtte a bal alsót.

Győzelmükkel a Zebrák továbbra is vezetik az olasz bajnokságot, és átmenetileg három pont az előnyük a Napolival szemben.

Eredmények – Seria A, 4. forduló
Parma – Fiorentina 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Valdes (92.) illetve Roncaglia (20.)

Juventus – Chievo 2-0 (0-0)
Gólszerző: Quagliarella (63., 68.)

Videó – Parma pontmentése képekben:

Videó – a Juve csak behúzta a meccset:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik