Foci

Újabb sérült a Lokinál

czvitkovics péter (czvitkovics péter, )
czvitkovics péter (czvitkovics péter, )

Czvitkovics Péter mikroszakadást szenvedett a vádlijában, így a DVSC-TEVA középpályása néhány napig kényszerpihenőn lesz.

 

Czvitkovics Péter a belga Kortrijktől igazolt vissza volt csapathához, a Debrecenhez. A középpályás a keddi edzésen érzett szúró fájdalmat a vádlijában, ezt követően MRI-felvételt készítettek, amely alapján mikroszakadást diagnosztizáltak az orvosok. Egy hétig teljes pihenőt írtak ki számára, közben kezelésekre jár és csak nagyon korlátozott edzésmunkát végezhet.
A bokaszalag-szakadást szenvedett Máté Péter a konditermet látogatja, Roguy Meyé a jövő hét utáni héten csatalakozik a csapathoz, míg Yannick lábából holnap veszik ki a varratot, és utána elkezdheti a különmunkát.
Nenad Novakovicot hétfőn  műtik, míg Farkas Balázs még gyógytornázik, és jövő héten kezdi a rehabilitációs edzéseket. Selim Bouadlát Franciaországban kezelik, jövő héten visszatér Debrecenbe.
A sok rossz hír után pozitívum a Loki-drukkereknek, hogy Mészáros Norbert felépült sérüléséből és tegnap elkezdte a munkát a csapattal, Rezes László csütörtökön  csatlakozik a többiekhez.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik