Foci

Messiék idén BL-t nyernének

lionel-messi(1)(960x640).jpg (lionel messi)
lionel-messi(1)(960x640).jpg (lionel messi)

Lionel Messi boldog, hogy tavaly sikerült három trófeát nyerniük a katalánoknak, azonban idén jobban teljesítenének.

Az argentin zseni azzal kapcsolatban mondta el véleményét, hogy tavaly a Barca alulmaradt a bajnokságban a Real Madriddal szemben, míg a Bajnokok Ligájában a Chelsea ütötte ki őket az elődöntőben.

Most viszont vezetik a spanyol pontvadászatot, és a BL-ben is viszonylag könnyű csoportba kerültek: a Szpartak Moszkva, a Benfica és a Celtic ellen kell kivívniuk a továbbjutást. A 25 éves Messi azonban biztos abban, hogy idén meglesz a két legfontosabb cím is.

„Örülünk, hogy tavaly megnyertük a spanyol Szuperkupát, a klubvilágbajnokságot és a Király-kupát, hiszen ezek mind fontos megmérettetések – nyilatkozta az argentin labdarúgó. – De a BL-ben és a bajnokságban nem mi végeztünk az első helyen, pedig az emberek ezt várták volna tőlünk. A Chelsea elleni kiesésünk egy hajszálon múlt. Idén viszont megpróbáljuk újra, bár nem hinném, hogy ebben a szakaszban már lenne könnyű csoport.”

A Barcelona szeptember 19-én kezdi meg a menetelést a legrangosabb európai kupasorozatban, a Szpartak Moszkva ellen, a Camp Nouban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik