Foci

Kecskeméten elfogadták Török lemondását

Miután a szakvezető hétvégén benyújtotta lemondását, a vezetőség hétfői ülésén elfogadta azt.

Mint azt a Sport24 is megírta, Török László írásban kérte felmentését a vezetőedzői poszt alól a klub idei eredménytelensége miatt.

A vezetőség hétfőn el is a lemondást, de Rózsa Pál, a kecskeméti klub tulajdonosa továbbra is számít Török munkájára, mint az utánpótlás szakmai igazgatója, és az akadémia irányítója.

“A tulajdonosi kör és a vezetőség a mai nap során áttárgyalta Török László vezetőedzői posztra vonatkozó felmentését és akceptáltuk kérését, elfogadtuk a lemondását. Megköszönve eddigi odaadó munkáját korábbi feladatkörében számítunk rá a jövőben. A mai naptól az első csapat szakmai munkájáért megbízottként Szabó István felel, segítői továbbra is Visinka Ede és Erdei Sándor lesznek” – mondta a tulajdonos.

“Döntésemet az indokolja, hogy a csapat élén és irányításom alatt elvégzett munka nem hozta meg a vezetés és a szurkolók által elvárt, de a magamtól is megkövetelt eredményt. Mivel számomra is fontos a KTE jövője, úgy érzem itt az ideje a váltásnak, mert új impulzus, más szemlélet elindíthatja a csapatot a sikerek útján. A játékosállomány alkalmas jó eredményekre és sikerekre, az irányításommal megkezdett munka és egy új edző elképzelései, valamint a játékosokba fektetett további munkája gyümölcsöző és sikeres lehet” – nyilatkozta Török László.

A Kecskemét az OTP Bank Liga következő, nyolcadik fordulójában az eddig szintén gyengén szereplő Újpesthez látogat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik