Foci

Mourinho: nincs csapatom…

josé mourinho (josé mourinho, )
josé mourinho (josé mourinho, )

A Real Madrid szenved, a királyiak ezúttal Sevillában kaptak ki 1-0-ra, és négy forduló után csak négy pontjuk van, Mourinho sötéten látja a helyzetet.

A végeredményt némileg furcsa módon már a 2. percben beállította Piotr Trochowski, a Sevilla német légoiósa egy korai szöglet után a még kicsit zsibbadt madridi védők között érkezve a léc alá lőtt.

A mérkőzés további részében a két csapat játékosai keménykedtek egymással, a Real pedig reménytelen küzdelmet folytatott az egyenlítésért.

Ehhez a becserélt horvát, Luka Modric járt, a Madrid támadójának távoli lövését a lécre tolta a Sevilla kapusa. Mennyiségben Higuaín jeleskedett, több helyzetet is kihagyott.

A Sevilla 1-0-ra legyőzte a Realt, ezzel feljött a 3. helyre, a Real pedig négy szerzett ponttal csak a tizedik helyen szerénykedik, már nyolc ponttal lemaradva a továbbra is hibátlan Barcelonától.

Az “Only One” meglehetősen elkeseredett csapata pocsék rajtja miatt. José Mourinho a meccs utáni sajtótájékoztatón megérdemeltnek mondta a Sevilla győzelmét. “Nem koncentráltunk eléggé, különösen a pontrúgások okoztak gondot. A csapat nem valósította meg, amit megbeszéltünk,de ezért enyém a felelősség”.

A porugál edzőnek ezúttal nem volt energiája vagy kedve meccselni az újságírókkal, és meglepően nyíltan válaszolt a Ronaldó-ügy és a csapat gyenge teljesítményének összefüggéseit firtató kérdésre.

“Azt gondolom, hogy a két dolognak lehet egymáshoz köze. Úgy vélem, néhány játékos nincs annyira elkötelezve a foci iránt, mint a csapattársaik. Ez meglehetősen bonyolult, és tépnyleg csak keveseket érint, azonban ez is az én hibám. Aggódom, mert a Barcelona elleni Szuperkupa-meccs óta csak elvétve játszottunk jól. Jelen pillanatban úgy érzem, hogy nincs csapatom…”.

Videó: A Real sevillai veresége

Eredmény – Primera División, 4. forduló

Sevilla-Real Madrid 1-0 (1-0)
Gólszerző: Trochowski (2.)

Sárga lap: Navarro (6.), Rakitic (44.), Rodriguez (88.), illetve Higuaín (6.), di Maria (28.), Pepe (40.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik