Foci

Hozta a kötelezőt az Inter

Az Internazionale magabiztos produkicóval rukkolt elő Torinóban és 2-0-ra nyert az újonc vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokságban.

Jól kezdett az Inter a Torino otthonában vasárnap este, Diego Milito pedig egy jól eltalált lövéssel a 13. percben előnybe is juttatta a milánói csapatot. A vendégek a szünetig magabiztosan őrizték előnyüket, ám a fordulást követően mintha kissé ráültek volna az eredményre.

A hazaiak rá is éreztek erre, így igyekeztek nyomás alatt tartani az Inter kapuját. Ez sikerült is, Bianchi pedig egyenlíthetett volna, azonban remek kapáslövését épp Handanovicba lőtte. A 83. percben dőlt el a találkozó, a csereként beálló Cassano maradt üresen a kapu előterében, ő az ilyen ziccereket nem szokta elrontani, 0-2 lett a vége, az Inter megérdemelten nyert.

A Torino így már a harmadik fordulóban elveszítette a veretlenségét, az Inter pedig második idegenbeli győzelmét aratta és kijavította a Roma elleni fiaskót. A milánóiaknak ez volt zsinórban a kilencedik győzelmük a Torino vendégeként, a Bikák legutóbb 1994 februárjában győzték le utoljára hazai környezetben az Internazionalét.

Eredmény – Serie A, 3. forduló
Torino – Inter 0-2 (0-1)
Gólszerzők: Milito (13.), Cassano (83.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik