Foci

Elintézte a Loki a Honvédot

A DVSC-TEVA együttese hazai pályán 4-1-re nyert a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójának zárómeccsén.

Villámrajtot vett a bajnoki címvédő, még csak az ötödik percben jártunk, amikor Kulcsár gyűjtötte be a kapusról kipattanó labdát saját lövése után, középre ívelt, Sidibe fejjel szerezte meg a vezetést (1-0). Még fel sem ocsúdhattak a kispestiek a bekapott gól után, már kettő volt közte, Coulibaly az alsó sarokba lőtt (2-0).

A folytatásban a játék kiegyenlítődött, sőt, a Honvéd szépített is, a fiatal Vernes pörgette fel magának a labdát a 21. percben, majd a tizenhatos előteréből egy pattogós lövéssel talált be (2-1). A félidő további részében főleg a mezőnyben gyűrték egymást a felek, igaz a szünet előtt újabb találatot szerezhetett volna a Loki, Szemerédi kapus védett nagyot Szakály lövésénél.

Az 52. percben kettőt is cserélt a Honvéd, ám nem sokkal később már 3-1 volt az állás, egy szöglet után Szűcs bólintott a hálóba (3-1). Pörgős maradt ennek ellenére a találkozó, mind a két csapat rohant még az újabb találat eléréséért. Ez újra a DVSC-nek sikerült, Sidibét ugratták ki, a támadó elvitte a labdát a kapus előtt, majd a hálóba gurított (4-1) – apró szépséghiba, hogy a csatár lesen állt az átadás pillanatában, a gólt így is megadták.

Még volt egy ordító helyzete Sidibének, elszórakozta, a Debrecen azonban így is magabiztosan gyűjtötte be a három pontot. Összességében jó mérkőzést játszott egymással a Loki és a Budapest Honvéd.

Eredmény – OTP Bank Liga, 7. forduló

Debrecen, 7000 néző, Vezette: Bognár

DVSC-TEVA – Budapest Honvéd 4-1 (2-1)

DVSC: Verpecz – Bernáth, Simac, Szűcs, Korhut (Varga R., 68.) – Kulcsár, Varga J., Szakály, Bódi (Ferenczi, 75.) – Coulibaly, Sidibe (Dombi, 83.) Vezetőedző: Kondás Elemér

Honvéd: Szemerédi – Lovric, Debreceni, Ignjatovic, Baráth – Ivancsics, Johnson, Zivanovic (Odia, 53.), Diaby (Tchami, 53.) – Vernes (Hidi, 67.), Délczeg Vezetőedző: Marco Rossi

Gólszerzők: Sidibe (5., 64.), Coulibaly (8.), Szűcs (53.), illetve Vernes (21.)

Sárga lap: Baráth (49.), Ignjatovic (91.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik