Foci

Tischler mesterhármasával menetel az MTK

A fővárosi kék-fehérek 3-0-ra verték az újonc Eger együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga szombati zárómérkőzésén.

Két nem túl közönségvonzó csapat találkozott a labdarúgó NB I. 7. fordulójának szombati zárómeccsén. Ugyanakkor az MTK már a forduló előtt is vezette a tabellát, így megérdemelné a több nézőt.

Nagyjából 1000 ember gondolta úgy, hogy megnézi az újonc Eger elleni meccset, igaz, az első félidő alapján valószínű választhattak volna jobb programot is.

Az MTK kezdőcsapatában ott volt az a Tischler Patrik, aki nemrég több fórumon is jelezte, rosszul esik neki, hogy Garami József mellőzi. Nos, a második félidőben mesterhármassal hálálta meg a bizalmat a támadó, ezzel pedig az MTK fölényes győzelemmel zárta a találkozót.

Merthogy az összecsapás derekától már folyamatosan az MTK-nál volt a labda, és szó szerint felőrölte ellenfelét. Az első játékrészben egyébként a világvándor Goran Vujovic kétszer is ziccerbe került, de a meccs elején elhagyta a labdát, a 30. percben pedig Hegedüsbe rúgta.

Ami a gólokat illeti: a 61. percben Vadnai balról adott középre, a 77. percben Csiki szintén balrül, a 82. percben pedig Kanta szöglete és Kelemen fejese után érkezett Tischler.

Az MTK vezeti a bajnokságot.

Eredmények – OTP Bank Liga, 7. forduló

MTK Hungária – Eger FC 3-0 (0-0)

Hungária körút, 1000 néző

MTK: Hegedüs – Poór, Kelemen, Vukmir, Hidvégi – Vadnai (Nikházi, 87.), Zsidai, Kanta – Könyves (Pál, 85.), Csiki, Tischler (Vass, 88.). Vezetőedző: Garami József

Eger: Sztankó – Preklet, Kovács, Knakal, Balog – Pavicevic, Stanislaw (Farkas, 80.), Dobric, Németh (Pavlov, 69.) – Vujovic, Koós (Pisanjuk, 70.). Vezetőedző: Simon Antal

Gólszerző: Tischler (61., 77., 82.)

Sárga lap: Balog (41.), Kelemen (79.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik