Foci

A román politikus nemlétező tetkóért támadja a magyar focistát

vass ádám (vass ádám, )
vass ádám (vass ádám, )

Vadim Tudor szerint Vass Ádám bolond, mert Nagy-Magyarország térképpel a nyakán játszik Kolozsváron. Pedig a focistának csak címer-tetkója van.

Vass Ádám, a BL-főtábláján a Manchester United, a Galatasaray és a Braga társaságában a H csoportban játszó CFR Cluj magyar légiósa már az odaigazoláskor kivágta a biztosítékot a hazafiasabb érzelmű románoknál, amikor “lemagyarvárosozta” Kolozsvárt.

Ezúttal az alaposan kivarrt középpályás nyakára tévedt a tekintete Corneliu Vadim Tudornak, a szélsőségesen nacionalista politikusnak.

Az említett testrészen más egyéb motívumok mellett egy magyar címer is látható, de Tudor lelki szemeivel egy Nagy-Magyarország térképet is felfedezni vélt Vass Ádám nyakán.

Ilyen tetkót nem valójában nem visel a magyar játékos, így kicsit nehéz hova tenni a román politikus véleményét.

“Ez a Vass nem magyar, hanem szamár. Láttam egy Nagy-Magyarország ábrázoló tetoválást a nyakán, amelyben Erdélyt is belefoglalták, méghozzá piros színnel – írta le a nemlétező ábrát Tudor, aki szerint Vassnak kötést kéne viselnie rajta, amikor román bajnokin játszik. – Ez nagy vakmerőség. Olyan, mintha egy német focista horogkereszttel a bőrén játszana Izraelben”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik