Foci

Izraelbe igazolt Hrepka Ádám

Sikeres volt az MTK játékosának izraeli próbajátéka, így ismét légiósnak áll a támadó.

A magyar válogatott támadó négyéves szerződést kötött a Bnei Jehuda vezetőségével. Amennyiben az MTK-tól átigazolt futballista játékengedélye időben megérkezik Tel-Avivba, a csatár már szombaton bemutatkozhat új csapatában.

Hrepka Ádám az MTK-ban kezdett el focizni, majd onnan Hollandiába igazolt, de ott nem jött be neki az élet, idehaza a Honvéd és a Vasas együttesében is kergette a labdát. Most megfelelt a próbajátékon Izraelben, a történtekről a következőt nyilatkozta:

„A menedzserem szólt, hogy van egy klub, amely érdeklődik felőlem, a játékom tetszik a csapat szakmai vezetésének, és az edzői stáb szeretne személyesen is megnézni. Ki is utaztam Izraelbe, néhány napig a Bnei Jehudával készültem, és edzőmeccsen is pályára léptem. Szerencsére jól ment a futball, pozitív benyomást tettem a vezetőségre, így az izraeli egyesület kezdeményezte a szerződtetésemet. Fontos szempont volt, hogy maga az edző is jelezte: számít rám, hisz bennem. Csatárként számol velem, legalábbis az itt töltött idő ezt mutatta. Az is látszott, hogy az együttes igyekszik a földön tartani a labdát, és a játékosok rengeteget futnak” – mondta Hrepka Ádám.

„A Bnei Jehuda erős középcsapat, nagyszerű az edzőközpont, a körülményekre tehát nem lehet panasz. Bár még nem sokat láttam Tel-Aviból, mindenki azt mondja, remek város. Tegnap érkeztem, egyelőre szállodában lakom, és várom, hogy a játékengedélyem megérkezzen – ha sikerül mindent időben lebonyolítani, már a szombati, Hapoel elleni rangadón bemutatkozhatok” –  tette hozzá, majd elmondta, örül, hogy ismét kipróbálhatja magát külföldön, jó passzban van, az önbizalma is megnőtt az elmúlt egy évben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik