Foci

Rudolf három évre a Diósgyőré

rudolf gergely (rudolf gergely, )
rudolf gergely (rudolf gergely, )

Véget ért a magyar válogatott támadó átigazolási ugye: Győr és Székesfehérvár helyett Miskolcon kötött ki Rudolf Gergely.

A Panathinaikoszban és legutóbb a Genoában focizó Rudolf szerződését felbontották az olaszok, így szabadon igazolhatóvá vált, és sokáig úgy tűnt, a Győri ETO, vagy a Videoton lehet a befutó, aki megszerezheti a 27 éves labdarúgó játékjogát.

Csütörtök délután azonban robbant a bomba, Rudolf aláírt a DVTK-hoz, ráadásul három évre.

A Franciaországban nevelkedett futbalista, aki a magyar válogatottban 23 meccsen 9 gólt szerzett, kétszer nyert bajnokságot és Magyar Kupát a Debrecennel.

“Hosszú ideje dolgoztunk Rudolf Gergely DIósgyőrbe igazolásánnyilatkozta Dudás Hunor, a DVTK ügyvezető igazgatója – és nagyon büszkék vagyunk, hogy újabb válogatott játékossal sikerült megerősíteni a DVTK keretét, amely ezzel véglegessé vált. Azt gondolom, hogy erre az évre igen ütőképes csapatot sikerült összehozni Diósgyőrben, talán az elmúlt évtizedekek legerősebb csapatát. Most már rajtuk a sor, hogy bebizonyítsák ezt a pályán is. Bízom benne, sikerül sok örömet szerezni a szurkolóinknak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik