Foci

Drogba visszatér Angliába?

didier drogba (didier drogba, )
didier drogba (didier drogba, )

Angol lapértesülések szerint Didier Drogbát, a kínai Shenhua csapatának játékosát szemelte ki az Arsenal. Az Ágyúsok Robin Van Persie-t pótolnák az elefántcsontpartival.

Londonban is tisztában vannak azzal, hogy nincs minden rendben a Sanghaj Shenhuánál: egyelőre bizonytalan, tudják-e fizetni a két sztár, Drogba és Anelka bérét, a részvényesek között dúló vita miatt.

Így az Arsenalnál adódott némi remény, hogy pótolják Robin van Persie-t, aki a Manchester Unitedhoz szerződött. Ugyanis a holland támadó posztjára szerződtetnék az elefántcsontparti játékost. bár egyelőre kicsi az esély az átigazolásra.

A 34 éves csatár nyáron 12 millió euró ellenében került a Chelseatől a Sanghaj Shenhua együtteséhez. Drogba nyolc szezont töltött a Premier Leagueben, azaz pontosan ismeri az angol bajnokságot.

Szintén az Arsenalhoz kapcsolódó lapértesülések szerint a Juventus szemet vetett az Ágyúsok 23 éves támadójára, Theo Walcottra. Az olasz csapat a hírek szerint 10 millió fontot fizetne az angol játékosért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik