Foci

A Fradiba kerülhet az Ollózós Kölyök

julian jenner (julian jenner)
julian jenner (julian jenner)

A holland Julian Jenner személyében U21-es Európa-bajnok labdarúgó érkezhet a Ferencvároshoz.

Tekintve, hogy a holland labdarúgó-válogatott a csikó védelmével is megalázta a magyar együttest a keddi világbajnoki selejtezőn (1-4), nyugodtan elfogadhatjuk, hogy a holland focisták sokkal jobbak, képzettebbek, mint a mieink. Idősen és fiatalon egyaránt.

Ezért csillanhat most fel a ferencvárosi drukkerek szeme, ugyanis az Üllői129.com oldal információi szerint Julian Jenner személyében holland játékosa lehet a zöld-fehéreknek.

A játékos 28 éves, 188 centi magas, technikailag képzett támadó (trükkjei és gyorsasága miatt Ollózós Kölyöknek becézik) a NAC Breda, az AZ Alkmaar és a Vitesse labdarúgójaként 150 holland elsőosztályú meccsen, az UEFA-kupában és az Ahlen színeiben a Bundesliga másodosztályban futballozott eddig – írja a szurkolói portál.

Ricardo Moniz, a Fradi edzője rég ismeri, napok óta a magyar csapatnál edz Jenner, aki 2007-ben U21-es hazai rendezésű Eb-t nyert Hollandiával, a csoportmeccseken tevékenyen segítve csapatát.

Legutóbb a Vitesse-ben focizott, szabadon igazolható, hiszen lejárt a szerződése. Az egyik holland lap szerint már a héten alá is írhatja szerződését a Ferencvároshoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik