Foci

A Fradi holland edzője szerint meglephetjük az Oranjét

ricardo moniz (ricardo moniz)
ricardo moniz (ricardo moniz)

Moniz motivált edzőnek tartja Louis van Gaalt, de véleménye szerint meglepetést okozhat a magyar válogatott a hollandok ellen a keddi vb-selejtezőn.

A magyar labdarúgó válogatott Andorra elleni 5-0-s győzelme után kedden a csoport legerősebb csapatát, Hollandiát fogadja.

Vajon okozhat-e Egervári Sándor csapata meglepetést ellenük?

Ricardo Moniz, a Ferencváros holland vezetőedzője szerint elképzelhető.

“Egy kissé kiestem a holland futballból, már jó ideje nem dolgozom otthon. Természetesen az Európa-bajnokságon megnéztem honfitársaim meccseit. A nemzetközi labdarúgás hatalmasat fejlődött, így ha a játékosaink nem teljesítenek minden téren száz százalékosan, akkor hiába nagy a nevük a papíron, a pályán az már nem biztos, hogy elég a győzelemhez. Louis van Gaal személyében egy roppant tapasztalt és motivált edzője van a válogatottnak, aki egy kissé átalakította a keretet” – véleményezte a holland tréner hazája csapatát.

Moniz szerint a magyar és a holland válogatott mérkőzése egy tradicionális párharcnak számít. “A magyar nemzeti tizenegynek nincs vesztenivalója, akár még meglepetést is elérhet”.

A Fradi mestere természetesen örül neki, hogy Gyömbér Gábor személyében ferencvárosi játékos is csatlakozott a válogatott keretéhez.

“Mindig hatalmas megtiszteltetés egy játékos számára, ha számítanak rá a válogatottban. Ugyanakkor ez nem csak Gyömbér Gábor, hanem a Ferencváros számára is nagy dolog”.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik