Foci

Gyepes Angliába igazolt

Gyepes Gábor az angol harmadosztályban szereplő Portsmouth együtteséhez írt alá az év végéig.

Gyepes Gábor az angol League One-ban szereplő Portsmouth csapatában folytatja pályafutását. A 26-szoros válogatott védő egyelőre december 31-ig írt alá, ám amennyiben rendeződik a klub helyzete, újratárgyalja szerződését.

A futballista vasárnap, a Crawley Town ellen mutatkozhat be új egyesületében, sőt, akár már kezdőként is.

„Amikor szabadon igazolhatóvá váltam, abban bíztam, hogy több lehetőség közül választhatok majd. Nem gondoltam, hogy konkrét ajánlatokkal bombáznak, de kész voltam próbajátékokra utazni, és hajlandó lettem volna kompromisszumokra is. Vártam türelemmel, de sokáig nem történt semmi. Ami lehetőség adódott, az nyár elején jött, akkor pedig még bíztam abban, hogy az átigazolási időszakban Angliából is keresnek majd klubok.

Most már azt mondom, ha az a júniusi, külföldi ajánlat az elmúlt hetekben érkezik, rábólintok. Nehéz időszak van mögöttem! Nagy szívfájdalmam, hogy a nevelőegyesületemet, a Ferencvárost abszolút nem érdekelte a szerződtetésem, és bár az ismerőseim pontosan tudják, menyire szerettem volna a Fradiban futballozni, be kell látnom: valószínűleg nem játszom már korábbi csapatomban. Mostanában az is megfordult a fejemben, hogy befejezem a futballt.

A héten aztán a családommal és a menedzseremmel úgy döntöttünk, vállalom a portsmouth-i lehetőséget.  A Portsmouth az idény előtt állt csak össze, így bizonyára kell néhány hét, amire kialakul egy ütőképes társaság. Remélem, én is hozzá tudok majd tenni ahhoz, hogy akár egy feljutásra esélyes alakulat is összeálljon” – mondta Gyepes, aki elárulta, a nehéz helyzetben lévő klub már márciusban vitte volna és azóta is rajta tartotta a szemét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik