Foci

Cerezo: Falcao nem távozik

radamel falcao (radamel falcao)
radamel falcao (radamel falcao)

A kisebbik madridi klub elnöke, Enrique Cerezo bízik abban, hogy a csapat legjobbját, Radamel Falcaót megtudják tartani.

A kolumbiai gólgyáros iránt a Manchester City és a Chelsea is élénken érdeklődik, ezért a spanyol fővárosiak mindent megtesznek azért, hogy Falcaót – aki az európai Szuperkupán a Chelsea ellen mesterhármasig jutott – maradásra bírják.

Ennek ellenére a labdarúgó édesapja, Radamel Garcia elmondta, hiába vinnék Angliába fiát, ő legszívesebben a Real Madridban focizna.

“A játékos nem mondott ilyet (hogy a Realba szerződne – a szerk.), így nincs semmi gond. Az édesapja bármit mondhat, amit szeretne a fiának, de Falcao egyértelműen kijelentett, hogy boldog az Atléticónál, és még legalább négy évig itt marad” – mondta a Matracosok elnöke.

A csatár tavaly nyáron szerződött a Vicente Calderonba, 40 millió euróért, és debütáló idényében meg is hálálta a bizalmat: 36 gólig jutott, és vezérletével megnyerték az Európa Ligát.

“Remek napokat élünk meg, boldog napokat. Kiváló csapatunk és edzőnk van. Nyugodt a helyzet a klubnál, Falcao pedig nem megy el innen” – zárta mondandóját Cerezo.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik