Foci

Szenzáció: Bolt a Real Madrid ellen debütál a Unitedben

usain-bolt(430x286)(2).jpg (usain bolt, )
usain-bolt(430x286)(2).jpg (usain bolt, )

A hatszoros olimpiai bajnok sprinter, Usain Bolt engedélyt kapott, hogy pályára lépjen a Manchester Unitedben, ráadásul nem is akármilyen csapat ellen.

Sir Alex Ferguson rábólintott Bolt kívánságára, hogy a Manchester Unitedben játszhasson: a jamaikai futót a Real Madrid elleni találkozón küldi pályára a skót szakember.

A 25 éves sprinter, aki Pekingben és Londonban is megnyerte a 100 és a 200 méter, valamint a 4×100-as váltót, régi vágya, hogy a labdarúgásban is bizonyíthasson, ám most úgy tűnik, ő is és a közvélemény is addig nyaggatta Fergusont, hogy beadta a derekát.

A Vörös Ördögök menedzsere a Fulham elleni találkozóra hívta meg Usain Boltot, és a meccs után hosszasan elbeszélgettek. Ennek az lett az eredménye, hogy a világcsúcstartó egy jótékonysági meccsen kap lehetőséget, a Real Madrid legendái ellen.

“Usain nagy rajongója a Unitednek. Ő mondta, hogy szívesen megmutatná mit tud, a jótékonysági mérkőzésen, amit a jövő év elején rendezünk” – mondta Ferguson.

“Az emberek azt hiszik csak viccelek. De Alex Ferguson lehetőséget adott, ezt pedig nem utasíthattam vissza” – nyilatkozta Bolt, aki korábban egy 9.63-as számú mezt kapott a manchesteri csapattól, utalva az olimpián futott csúcsidejére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik