Foci

Legyűrte a Valenciát a Barcelona

barcelona (barcelona, )
barcelona (barcelona, )

Továbbra is hibátlan a spanyol labdarúgó-bajnokságban a Barcelona, a katalánok az egyik legnehezebb ellenféllel szemben győztek.

A Real Madrid a szezon első fordulójában találkozott a mindig veszélyes, és nagyon erős kerettel rendelkező Valenciával, és a bajnokság egyik dobogóesélyesét nem is tudta legyőzni, csak 1-1-re végeztek.

A Barcelona vasárnap birkózott meg ezzel a feladattal, és végül 1-0-s győzelmet aratott Tito Vilaonva csapata. A gólt a 23. percben Adriano szerezte.

Meglepetésre nem volt a kezdőcsapatban az az Andres Iniesta, akit a találkozó előtt ünnepelt a hazai közönség, miután megkapta az UEFA Év játékosa-elismerést. A meccs első félideje nem hozott nagy játékot, egy gólt viszont igen: Adrianóé nagy gól volt, 18 méterről eresztette el a lövést, Messi passza után.

A Valencia kevés energiát fektetett a támadásokra, a Deportivo ellen brillírozó Soldado egyedül küzdött az elemekkel, ezzel együtt a találkozó végén Victor Ruiz majdnem kihasználda Victor Valdes kapus rossz mozgását.

Győzött a Barcelona és továbbra is hibátlan a bajnokságban.

Eredmény – spanyol bajnokság
Barcelona – Valencia 1-0 (1-0)
gólszerző: Adriano (23.)

Videó – a meccs összefoglalója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik