Foci

Huszti volt a hétvége legjobbja

huszti szabolcs (huszti szabolcs, )
huszti szabolcs (huszti szabolcs, )

Huszti Szabolcsot választotta a német labdarúgó Bundesliga elmúlt hétvégi második fordulójának legjobbjává a Kicker című szaklap.

A magazin internetes kiadása ezzel jutalmazta, hogy a Hannover 96 magyar légiósa készítette elő csapata mind a négy gólját a vasárnapi, Wolfsburg elleni idegenbeli rangadón. A Bundesliga honlapjának tudósítása szerint ráadásul 41 esztendeje nem nyert vendégségben ekkora arányban a Hannover.

A 29 éves játékos a nyáron tért vissza az orosz Zenittől Hannoverbe. Ugyan honfitársunk Oroszországban is tette becsülettel a dolgát, a meccseken azonban kevés lehetőséghez jutott. Ezt meg is jegyezte a Kickernek adott interjújában.

„Először nem igazán éreztem frissnek magam, hiszen a Zenitnél nem sokat játszhattam. Számomra most kezdődik a Bundesliga. A Zenitben gólokat szereztem és készítettem elő, azután mégis csak a lelátón ültem. Remélem, Hannoverben a következő meccsen is ott leszek a keretben…” – nyilatkozott a kicker.de oldalon Huszti Szabolcs.

Huszti az Európa Ligában is letette a névjegyét, a múlt héten duplával vette ki a részét a Slask Wroclaw kiütéséből. Most a válogatott mérkőzések miatt kisebb pauza következik a bajnokságokban, a Hannover így legközelebb szeptember 15-én lép pályára, amikor is a Werder Brement fogadja hazai pályán.

Videó – Huszti főszereplő volt a rangadón:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik