Foci

Tottenham: nagy a nyomás a játékosokon

André Villas-Boas (andré villas-boas, )
André Villas-Boas (andré villas-boas, )

Nem sikerült jól a Spurs számára a Premier League első három fordulója. Nyeretlen a londoni együttes.

A Tottenham már a Harry Redknapp utáni korszakot szeretné építeni, de már rögtön az új éra elején nehézségek mutatkoznak.

Az angol labdarúgó-bajnokság első fordulója után ugyanis az új menedzser, a portugál Andre Villas-Boas még egyetlen győzelmet sem tudott felmutatni. A csapat először kikapott a Newcastle otthonában, majd kétszer döntetlenezett hazai pályán. Előbb a West Bromwich Albion, majd a Norwich ellenében.

“Megértem, hogy a szurkolóink csalódottak. Nem valami fényes a rajtunk, de ez nem azt jelenti, hogy nem dolgozunk keményen, és nem teszünk meg mindent a győzelemért. Volt két olyan meccsünk, amin jól játszottunk, de nem nyertünk: a Newcastle és a West Brom ellen. Mindenki az első győzelemet szeretné” – így Villas-Boas, aki egyetért abban, hogy Moussa Dembele kiválóan mutatkozott be a csapatban.

A játékost a héten igazolta a Spurs a Fulhamtől. Villas-Boas hozzátette, a csapat játékosai nagy nyomás alatt vannak, de megpróbálnak megbirkózni a feladattal.

A Tottenham a héten elvesztette játékmesterét, a Real Madridoz igazoló Luka Modricot, és távozott Rafael van der Vaart is. A hírek szerint Gareth Bale is a Modric-üzlet része volt, a madridiak opciós jogot szereztek a játékos megszerzésére vonatkozóan.(A londoniak egyébként leigazolták a héten Joao Moutinhót, valamint a Lyon kapusát, Hugo Llorist.)

Videó – a Norwich elleni meccs összefoglalója:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik