Foci

Kitömte a Bayern Hajnal csapatát

Bayern München (bayern münchen, )
Bayern München (bayern münchen, )

A Bayern München hazai pályán 6-1-re nyert a VfB Stuttgart ellen a német labdarúgó-bajnokságban. Hajnal Tamás gólpasszt jegyzett.

Jó hangulatban érkezett Münchenbe a Stuttgart, ugyanis a gárda bejutott a héten az Európa Liga csoportkörébe. Úgy tűnik ezt a lendületet sikerült átmenteni a bajnokira is, ugyanis előbb Ibisevic találta el a felsőlécet, majd Hajnal Tamás szabadrúgása után Harnik a vezetést is megszerezte a vendégeknek.

A folytatás azonban már rémálomszerű lett stuttgarti oldalról. Müller a 32. percben egyenlített, a szünetre pedig már 3-1-es vezetéssel vonulhatott a Bayern. Ahogy véget ért az első félidő, úgy folytatódott a második, az 51. percben már 6-1 (!) volt az állás.

Frusztráltak is lettek a vendégek, elég csak Ibisevicet említeni, aki egy Boateng elleni csatát egy fejessel zárt le. Ki is állították. Az eredmény már nem változott a lefújásik, a Bayern München 6-1-re nyert.

Hajnal Tamás egy félidőt kapott ezen a mérkőzésen, Bruno Labbadia a szünetben egy csatárt, Tunay Torunt küldte be a helyére a pontszerzés reményében. Húzása nem jött be.

Eredmény – Bundesliga, 2. forduló

Bayern München – VfB Stuttgart 6-1 (3-1)
Gólszerzők: Müller (32., 49.), Kroos (33.), Gustavo (43.), Mandzukic (47.), Schweinsteiger (51.) illetve Harnik (25.)
Piros lap: Ibisevic (74.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik