Foci

Huszti négy gólpasszt adott, csapata kiütéssel nyert

huszti szabolcs (huszti szabolcs, )
huszti szabolcs (huszti szabolcs, )

A Hannover 96 együttese 4-0-ra nyert a Wolfsburg vendégeként. Huszti Szabolcs készítette elő csapata mind a négy találatát.

Huszti Szabolcsot ezúttal a kezdőbe nevezte Mirko Slomka, igaz ez nem volt meglepő, mivel csütörtökön két gólt is lőtt az Európa Ligában. A szakembernek nagyon bejött a húzása, a magyar szélső ugyanis pazar teljesítménnyel rukkolt elő. Már a 10. percben megvillant, a szögletrúgása után Haggui csúsztatott a hálóba. Bő negyedóra múlva Sobiechez játszott, ennek a támadásnak is gól lett a vége.

A második felvonás elején Andreasen fejét kereste egy szabadrúgásnál, a középső középpályás fejjel vette be a kaput. Az 56. percben aztán Sobiech szerezte meg csapata negyedik, saját maga második találatát, ezt is Huszti készítette elő. A hazaiak dolgát az sem könnyítette, hogy a 65. percben Knoche bezsebelte második sárga lapját.

Videó – Huszti első gólpassza:


A Hannover végül 4-0-ra nyerte meg az északi derbit, ezzel a második fordulóban megszerezte az első győzelmét. A Bundesliga hivatalos honlapja szerint a Hannover 41 éve nem nyert ekkora arányban idegenben.

KEredmény – Bundesliga, 2. forduló

Wolfsburg – Hannover 0-4 (0-2)
Gólszerzők: Haggui (10.), Sobiech (26., 56.), Andreasen (52.)
Piros lap: Knoche (65.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik