Foci

Előnyből kaptak ki Dzsudzsákék

A Dinamo Moszkva hiába vezetett a Kuban Krasznodar ellen, 2-1-re kikapott hazai pályán az orosz labdarúgó-bajnokságban.

Ugyan a Dinamo Moszkva megszerezte első győzelmét a bajnokságban Dzsudzsák Balázs remeklésének köszönhetően a múlt héten, a fővárosiak így is sereghajtóként fogadták a Kuban Krasznodart. A magyar válogatott szélső ott volt ezúttal is a moszkvai kezdőben, az első félidőben pedig rendre részt vett a Dinamo támadásaiban.

A hazaiak a szünet előtt szerezték meg a vezetést, egy nem túl veszélyes akció végén Noboa fogta magát, és kilőtte a kapu sarkát. Nem örülhettek sokáig a hazaiak, ugyanis a fordulás után 20 perccel egyenlített a Kuban, Fidler köszönt be. Már úgy tűnt, hogy a felek elkönyvelhetik első döntetlenjüket a bajnokságban, ám a 93. percben Ozbiliz egy szabadrúgás után megszerezte a vendégek győztes gólját, újra kikapott a Dinamo.

Dzsudzsák kezdőként 76 percet kapott, 1-1-es állásnál hagyta el a pályát egy sárgalappal, amit negyedórával korábban kapott egy csúnya belépőért.

Ez a vasárnap nem a magyar érdekeltségű csapatok napja volt Oroszországban, ugyanis a Koman Vladimirt kezdőként egy félidőn át bevető Krasznodar hazai pályán kapott ki a CSZKA Moszkvától.

Eredmény – Premjer-liga, 7. forduló
Dinamo Moszkva – Kuban Krasznodar 1-2 (1-0)
Gólszerzők: Noboa (45.) illetve Fidler (65.), Ozbiliz (90+3.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik