Foci

Megszerezte első győzelmét a Pápa, nem is akárhogy

Az OTP Bank Liga hatodik fordulójában a nyeretlen Lombard Pápa 3-0-ra kiütötte a Kaposvárt.

Nagyon kellett már a pápaiaknak a siker, hiszen két döntetlen mellett háromszor kapituláltak eddig az élvonalban, így az utolsó előtti helyen álltak a tabellán, míg a Rákóczi a középmezőnyben foglalt helyet.

A két csapat találkozóján már a második percben óriási helyzetet láthatott a publikum, ugyanis Maróti passzát követően Présinger közeli bombáját Hajduch kapus védte.

Az első gólra azonban várni kellett a 43. percig, de megérte: Seye messziről, nagy erővel ragasztotta fel a labdát a jobb felsőbe (1-0).

A szünet után sem tört meg a hazaiak lendülete. Ezúttal a gólszerző adta a gólpasszt Marótinak, aki a kaposvári hálóőr mellett a hálóba gurított.

A 67. percben aztán Sekour állította be a 3-0-s végeredményt, amikor Quintero szélről belőtt labdáját a léc alá fejelte. Sikerével már nem nyeretlen a Pápa, és a kiesőzónából is elmozdultak, igaz komoly veszélyben vannak még így is.

Eredmény – OTP Bank Liga, 6. forduló
Lombard Pápa – Kaposvári Rákóczi 3-0 (1-0)
Gólszerzők: Seye (43.), Maróti (48.), Sekour (67.)

Pápa: Szűcs L. – Dlusztus, Balogh B. (Fellai, 57.), Rodenbücher, Présinger – Tóth G., Maróti, Sekour (Nagy S., 64.), Szabó O. (Németh M., 86.) – Seye, Quintero Vezetőedző: Kovács László.

Kaposvár: Hajdúch – Okuka (Bőle, 62.), Balázs B., Zámbó, Pavlovics (Jánvári, 75.) – Safaric, Hegedűs D., Kovács O. (Waltner, 61.), Pedro – Oláh, Haruna Vezetőedző: Prukner László.

Sárga lap: Tóth G. (50.), Présinger (69.) illetve Okuka (21.), Oláh (62.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik