Foci

Kétgólos előnyt pocsékolt el a Fradi

ricardo moniz (ricardo moniz)
ricardo moniz (ricardo moniz)

A Ferencváros Egerben kétgólos vezetésről 2-2-re végzett, az edzőváltás után a Paks Szombathelyről hozta el a három pontot.

A labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában a Ferencváros Egerbe látogatott, és sokáig úgy nézett ki, hogy Ricardo Moniz idegenben szerzi meg első győzelmét a zöld-fehérek kispadján.

Az első félidőben nem született gól, a fordulás után azonban elkezdődött a termelés. Az FTC büntetőhöz jutott, amit a Fradi kaposvári kölcsönjátékosa, a szerb Milan Peric értékesített. Öt perc múlva Böde Dániel szép góllal duplázta meg a vendégelőnyt.

2-0 után az FTC visszavett, az Eger pedig lassan magára talált. 20 perccel a vége előtt Németh Norbert szépített, majd a 94. percben büntetőhöz jutott az Eger, újra Németh Norbert volt eredményes, ezzel Eger-Ferencváros 2-2.

Eredmény – OTP Bank Liga, 6. forduló

Eger-Ferencváros 2-2 (0-0)
Gólszerzők: Németh N. (72., 94., utóbbi 11-es), illetve Peric (47., 11-es), Böde (52.)

Sárga lap: Preklet (38.), Hamouz (46.), Pisanjuk (67.), Knakal (69.), illetve Sváb (17.), Somalia (42.), Otten (69.), Gyömbér (90.)

A Paks szombathelyi vendégjátéka tökéletesen sikerült, Tomislav Sivic győzelemmek mutatkozott be az atomvárosiak kispadján.

Bár Kenesei Krisztián a Haladásnak szerzett vezetést bő negyedórányi játék után, a folytatás a Paksé lett.

Ebben pedig az MTK-tól leigazolt Lázok János volt a főszereplő. A támadó még a szünet előtt kiegyenlített, majd a 67. percben az ő szöglete után fejelte a mindent eldöntő – öngólt Kenesei, ezzel nyert Szombethelyen 2-1-re a Paks.

Eredmény – OTP Bank Liga, 6. forduló

Haladás-MVM Paks 1-2 (1-1)
Gólszerzők: Kenesei (18., 67., öngól), illetve Lázok (40.)

Sárga lap: Korolovszky (53.), illetve Lázok (55.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik