Foci

Czvitkovics egyelőre nem megy vissza a Lokiba

czvitkovics péter (czvitkovics péter, )
czvitkovics péter (czvitkovics péter, )

A Debrecennel több játékost is szóba hoztak, de egyelőre nincs a láthatáron új igazolás.

Szima Gábor, a csütörtökön az EL-től búcsúzott DVSC-TEVA elnöke a klub honlapjának nyilatkozva elmondta, hogy Lázár Pállal tárgyalt a Loki, de nem sikerült megegyezni. Rudolf Gergely érkezése sem valószínű.

A Kortrijk labdarúgója, Czvitkovics Péter meglátogatta a Lokit Brugge-ben, és tárgyalt a klubvezetőkkel is az esetleges visszatérésről, ám megállapodás nem született.

„Czvitkovics Péter egyelőre nem lesz a DVSC-TEVA játékosa, ez azt jelenti, hogy ebben az átigazolási időszakban nem igazol Debrecenbe – mondta Szima Gábor, aki cáfolta, hogy Lázár Pál és Rudolf Gergely a Lokiban folytathatja. – Lázár Pállal valóban tárgyaltunk, de a klub anyagi lehetőségei és a játékos igényei nagyon messze álltak egymástól. Rudolf Gergellyel nem tárgyaltunk, de szabad játékos, így akár augusztus 31-e után is leigazolhatnánk, ugyanakkor az anyagiak miatt erre nagyon kevés az esély.”

Szima Gábor szerint a pénteken éjfélkor lejáró átigazolási időszakban már nem várnak senkit a Lokihoz. „Van még két-három olyan labdarúgó, akit augusztus 31. után is leigazolhatunk, így van időnk jobban felmérni a tudásukat. A legkézzelfoghatóbb erősítés az lenne, ha Selim Bouadla teljesen felépülne.”

Mohl Dávid – akit augusztus 31-ig igazolt le a Debrecen a KTE-től – a megállapodás értelmében visszatér Kecskemétre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik