Foci

Bendtner, Moutinho és Maicon is csapatot váltott

nicklas bendtner (nicklas bendtner, )
nicklas bendtner (nicklas bendtner, )

Az átigazolási szezon utolsó óráiban még nagy nevekkel kapcsolatban zárulnak le tárgyalások: Bendtner a Juventusban.

Igazi sztárigazolások is maradtak augusztus 31. napjára. Az angol bajnok Manchester City labdarúgócsapatánál folytatja például pályafutását Maicon.

A brazil védőt az Internazionale adta el, a 31 éves labdarúgó 2006 óta játszott a kék-fekete csapatban, 235 meccsen 20 gólt szerzett.

Az Arsenal dán támadója, Nicklas Bendtner, aki legutóbb a Sunderlandben szerepelt kölcsönben, Olaszországba, a bajnok Juventushoz költözik. Nem mindennapi igazolás ez: a 24 éves csatár 156 meccsen lépett pályára az Arsenalban, ez idő alatt 43 gólt szerzett. Most azt mondja, nagyon büszke, hogy a Juve játékosa lehet, és alig várja, hogy pályára lépjen Torinóban.

Késő délután jelentette be a Tottenham, hogy leigazolta a Porto játékosát, Joao Moutinhót. Nem lehet ez sem véletlen, elvégre a Spursnek Andre Villas-Boas a menedzsere, aki korábban dolgozott együtt a válogatott középpályással.

A londoniak állítólag 22 millió fontot fizettek a Portónak. Korábban arról számoltunk be, hogy Dimitar Berbatov a Fulhambe igazolt.

További érdekesség, hogy a folyamatosan csapatot váltó Roque Santa Cruz 31 évesen ismét vált: a Manchester City kölcsönadta a paraguayit a Bajnokok Ligájában induló Malagának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik