Foci

Nem mehet fejjel a falnak a Loki

Kondás Elemér (kondás elemér, )
Kondás Elemér (kondás elemér, )

Kondás Elemér, a DVSC-TEVA labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint nagy a hátrány, de a játékosokat nem kell biztatni.

Múlt csütörtökön a debreceni együttes jól kezdett Nyíregyházán a belga Club Brugge ellen, ám egy korai kiállítás megpecsételte a csapat sorsát, az ellenfél 3-0-ra nyert és kedvező helyzetből várhatja a visszavágót. Kondás Elemér ennek ellenére győzelemre buzdítja övéit, ehhez természetesen elengedhetetlen a góllövés.

„Nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk, hiszen az ellenfelünk háromgólos előnyből várja az összecsapást, de szeretnénk jó eredményt elérni, és ennek érdekében mindent megteszünk. Bár nagy a hátrány, de nem kell egy ilyen mérkőzés előtt biztatni a játékosokat. Ha motiválni kellene őket, akkor nagy probléma lenne. Hazai pályán jó meccset játszottunk, főleg az első félidőben, de amikor emberhátrányba kerültünk, az ellenfelünk kihasználta. Úgy gondolom, a három gól túlzott, ám holnap biztos nem feltartott kezekkel lépünk pályára. A sikerhez gólt kell lőni, ehhez támadni is kell, de nem mehetünk fejjel a falnak” – így Kondás, aki csak a meccs előtt dönti el, milyen összetételben küldi pályára a DVSC-t.

„A Debrecen jobb csapat annál, mint amit múlt csütörtökön mutatott, de nekünk csak magunkkal kell törődnünk és be kell fejeznünk a munkát. Nem akarok tartalékos csapatot a pályára küldeni, épp ezért vagyunk szerencsés helyzetben, hogy több tehetséges labdarúgó is a keret tagja” – ezek már Georges Leekens, a Brugge vezetőedzőjének szavai voltak.

A Videotonhoz hasonlóan a DVSC-TEVA is 20 óra 30 perctől lép pályára, Belgiumban a német Deniz Aytekin vezeti majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik