Foci

Berbatov éles kanyart vett

Dimitar Berbatov (dimitar berbatov, )
Dimitar Berbatov (dimitar berbatov, )

Dimitar Berbatov hintába ültette a Fiorentinát és a Juventust, végül elképzelhető, hogy Angliában marad, és a Fulham csapatánál folytatja.

A bolgár Dimitar Berbatov elég kacskaringós úton távozik a Manchester Unitedtől. A 31 éves csatárnak szerdán el kellett volna utaznia Firenzébe, miután szinte mindenben megállapodott a Fiorentinával, amellyel két évre szóló szerződést terveztek aláírni.

Ehhez képest a firenzei vezetők hiába várták a reptéren, nem jelent meg. Nem, mivel időközben felhívta az ügynöke, hogy a Juventus kecsegtetőbb ajánlatot tett le az asztalra.

A fáma szerint a Manchester United két részletben kapott volna közel ötmillió eurót a játékosért, a bolgár pedig kétmillió körüli gázsit tehet majd zsebre szezononként. A La Gazzetta dello Sport úgy tudta, hogy Berbatov szerda este érkezik meg Torinóba, ekkor írhatja alá két évre szóló kontraktusát.

Csakhogy Berbatovot Torinóban is hiába várták. A legfrissebb hírek szerint a bolgár támadó kicsit késői indoka szerint családi okok miatt a szigetországban akar maradni, így a harmadik érdeklődő, a Fulham lett a befutó, bár Berbatov esetében ezt tényleg csak az aláírás után lehet biztosra mondani.

A Fiorentina vezetői nagyon begurultak az irántuk való elkötelezettségét írásban rögzítő Berbatov miatt, mert már a repülőjegyet is megvették neki, illetve elutalták Manchesterbe az átigazolási díj első részletét.

A Fiorentina kemény szavakkal illette a Fulham és a Juventus akcióját, Berbatov pedig nemkívánatos személy lett a violáknál. „Most már örülünk neki, hogy nem szerződött ide. Nem érdemli meg, hogy Fiorentina-mezben játsszon, hogy képviselje Firenzét” – olvasható a Fiorentina honlapján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik