Foci

Rendőrt küldött a kispadhoz a focistafeleség

lucas leiva (lucas leiva, )
lucas leiva (lucas leiva, )

A Liverpool-Manchester City meccsen Lucas Lievához rendőrt szalajtott felesége, aki nem értette, miért kérte férje, hogy lecseréljék.

A Liverpool az Anfield Roadon fordulatos meccsen 2-2-es döntetlent játszott a bajnok Manchester Cityvel, ám az összecsapás nem csak a fociról híresült el.

A Vörösök brazil középpályása, Lucas Leiva az 5. percben lecseréltette magát combsérülés miatt. A hazai drukkerek aggódtak érte, mert az elmúlt szezonban Leiva öt hónapot kihagyott térdműtétje miatt.

Volt valaki, aki annyira féltette a játékost, hogy a tettek mezejére lépett. Lucas Leiva nézőtéren ülő felesége, Ariana Lima Bonfanti azonnal tudni akarta, hogy mi a baja az urának, így egy rendőrt küldött oda a Liverpool kispadjához, aki az angol hagyományokhoz híven a tribün legalsó soraiban kapott helyet.

Leiva meglepve fogadta, amikor egy bobby odalépett hozzá, és a neje nevében a hogyléte felől érdeklődött. A liverpooli kispad csendben derült, a brazil játékos pedig begurult, és elzavarta a rend lelkiismeretes angol őrét.

Videó: sms-küldés rendőrrel

Ajánlott videó

Olvasói sztorik